• Snabba & effektiva transporter
  • Vi skickar med miljöriktiga paket
  • Inga avgifter på faktura eller kortbetalning.
  • Hos oss på Nääs Fabriker kan ni se alla ullprodukter live!!
Alla Produktgrupper

 Välkommen till Ullmagasinet!

Här finner du det mesta av värdens bästa textil...ULL. 

Vi har idag tusentals artiklar som mestadels eller helt & hållet består av ull.

Ull är ju verkligen ett supermodernt material prestandamässigt med alla dess fina egenskaper. Det är likså miljövänligt att förädla samtidigt som det är världen äldsta & bästa textil.

Vår ambition är att saluföra all tänkbar ull och ullprodukter som är lokalt och förädlade i närmiljö. Det är inte alltid vi hittar bra svenska producenter till bästa kvalité inom alla segment så vi tillhandahåller även importerade ullprodukter där dessa ullvaror är ett viktigt kompliment i vårt stora utbud.

Nedan som miljöbilder ser ni ett antal artikelområden som är passande att söka er vara. Till vänster under fliken Ullprodukter så finns alla möjliga andra artikelgrupper som är mer specifikt artikelbaserat.

Tips: Testa vår sökruta bredvid vår logga som vi verkligen kan rekommendera om ni ej finner det ni söker!

Saknar du något i vårt utbud så är ni verkligen varmt välkomna att höra av er och har ni en egen förädling av ull i någon form som ni tycker att vi behöver så är ni då mycket välkomna att skicka prover eller besöka oss.

Om ni behöver fördjupad information om någon artikel eller liknande så finns vårt kontaktformulär ovan. Önskar ni personlig hjälp så finns vi tillgängliga vardagar mellan kl 10.00 till och med 16.00.

Vi passar på att önska er en riktigt angenäm stund på vår sida

Ull Ljuva Ull!

En kort film från vår fina butik på Nääs Fabriker, Varmt välkomna dit med sen!