• Snabba & effektiva transporter
  • Vi skickar med miljöriktiga paket
  • Inga avgifter på faktura eller kortbetalning.
  • Hos oss på Nääs Fabriker kan ni se alla ullprodukter live!!
Alla Produktgrupper

 Välkommen till Ullmagasinet!

Här finner du det mesta inom ull... 


Vi har idag tusentals artiklar som mestadels eller helt & hållet består av det finaste materialet ull.

Ull är ju verkligen ett supermodernt material prestandamässigt med alla dess fina egenskaper. Det är likså miljövänligt att förädla samtidigt som det är världen äldsta & bästa textil.

Vår ambition är att saluföra all tänkbar ull och ullprodukter som är lokalt och förädlade i närmiljö. Det är inte alltid vi hittar bra svenska producenter med god kvalité till hyfsad peng inom alla segment så vi tillhandahåller även importerade ullprodukter där dessa ullvaror är ett mycket viktigt kompliment i vårt stora utbud.

Nedan som miljöbilder ser ni ett antal artikelområden som kanske är passande att söka er vara men till vänster under produkter så finns alla möjliga andra artikelgrupper som kanske kan vara lättare att navigera i. Testa vår  sökruta ovan som vi verkligen kan rekomendera om ni ej finner lätt det ni söker, navigera med den med!

Saknar du något i vårt utbud så är ni verkligen varmt välkomna att höra av er & har ni en egen förädling av ull i någon form som ni tycker att vi behöver så är ni då mycket välkomna att skicka prover eller besöka oss.

Om ni behöver fördjupad information om någon artikel eller liknande så finns vårt kontaktformulär ovan. Önskar ni snabbare hjälp så finns vi på kundtjänst på vardagar mellan kl 10.00 till och med 15.00.

Ull Ljuva Ull!

Vi passar på att önska er alla kunder en angenäm stund och tror på freden!

Bästa dealen denna veckan!

Beställ julklapp till personalen!

600 kr med ert unika print vid beställning över 50 st

Maila oss på info@ullmagasinet.se innan den 15:e oktober tack!

En kort film från vår fina butik på Nääs Fabriker, Varmt välkomna dit med sen!